₪338 ₪299
סט משתלם במיוחד הכולל שמפו ומסכה + משלוח חינם + מברשת ריטר להתרת קשרים מתנה
שמפו ומסכה באריזת חסכון מסדרת KINACTIF COLOR לשיער צבוע. מבוססת על שימוש ב- תמצית רימון, ויטמין E והגנה מקרני UV. מכילה אנטיאוקסידנטים המחזקים את מבנה השערה הפנימי, מאריכים ומחיים את השיער הצבוע ומגנים עליו מפני קרינת השמש.
סט חסכוני שמפו (1,000 מ”ל) ומסכה (900 מ”ל) קולור לשיער צבוע קין
סט משתלם במיוחד הכולל שמפו ומסכה + משלוח חינם + מברשת ריטר להתרת קשרים מתנה.
סדרת KINACTIF COLOR לשיער צבוע מבוססת על שימוש ב- תמצית רימון, ויטמין E והגנה מקרני UV. מכילה אנטיאוקסידנטים המחזקים את מבנה השערה הפנימי, מאריכים ומחיים את השיער הצבוע ומגנים עליו מפני קרינת השמש.
הסט כולל:
שמפו ליטר קולור מגן ומטפח לשטיפה עדינה ועמוקה של שיער צבוע ולשמירה על הצבע לאורך זמן.
מסכה טיפולית קולור 900 מ”ל, בתוספת לחות, להגנה והזנה לשיער צבוע, מובהר או בעל גוונים. מועשר בלחות ופולימירים “אנטי אוקסידנטים”. הפורמולה המבוססת על ארבעה רכיבים פעילים (תמצית רימונים, ויטמין E, חלבון חיטה ומסנן UV). מגונן ומייצב את הצבע לאורך זמן. מעניקה תוספת לחות, בעיקר בחלקים הפגומים, וכן רכות, מגע משיי וברק.
פרטי המוצר:
שמפו ליטר ומסכה 900 מ”ל לשיער צבוע
יצרן: קין קוסמטיקס, ספרד
היה הראשון לכתוב סקירה “סט שמפו ומסכה גדולים קולור לשיער צבוע קין KIN” לבטל
מוצרים קשורים
שמן מרוקאי MOROCCANOIL
מרכך להגנה על שיער צבוע קולור קונטיניו שמן מרוקאי 250 מ”ל MOROCCANOIL
טיפוח לאחר החלקה
טיפוח לאחר החלקה
טיפוח לאחר החלקה
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.